Of het nou om een radiocommercial gaat, een animatie of een bedrijfsfilm, de juiste voice-over zorgt ervoor dat het verhaal klopt en dat het werkt! Met een tone-of-voice kun je de sfeer van een productie bepalen. Dezelfde tekst kun je heel enthousiast laten klinken, maar ook zakelijk en opeens wordt er dan een heel ander verhaal verteld. Ik breng de tekst graag tot leven op een manier die passend is bij jouw verhaal.

Al sinds 2005 werk ik met mijn stem als klassiek zangeres. Ik heb in opera’s gezongen, voor koren en orkesten gestaan als solist en intieme liedrecitals gegeven met een pianist. Maar nu heb ik ook ontdekt dat ik heel blij word van het inspreken van teksten! Mijn ervaring in stemgebruik en voordracht neem ik mee in mijn werk als voice-over/stemacteur. Ik hou ervan om in een tekst te duiken en het verhaal te vertellen. Samen met jou werk ik naar het beste resultaat voor jouw commercial, e-learning, documentaire, luisterboek of wat voor productie dan ook. Daarvoor hoor ik graag wat de doelgroep is, wat je wil bereiken met de productie en welke tone-of-voice je daarvoor in gedachten hebt, bijvoorbeeld vriendelijk, serieus of stoer. Ik ben in het bezit van een thuisstudio en kan snel opnames leveren, maar ik werk ook met plezier op locatie.

Of het nou om een radiocommercial gaat, een animatie of een bedrijfsfilm, de juiste voice-over zorgt ervoor dat het verhaal klopt en dat het werkt! Met een tone-of-voice kun je de sfeer van een productie bepalen. Dezelfde tekst kun je heel enthousiast laten klinken, maar ook zakelijk en opeens wordt er dan een heel ander verhaal verteld. Wat is er nou mooier dan samen met de klant bepalen welke tone-of-voice nodig is voor de betreffende productie.

Al sinds 2005 werk ik met mijn stem als klassiek zangeres. Ik heb in opera’s gezongen, voor koren en orkesten gestaan als solist en intieme liedrecitals gegeven met een pianist. Deze ervaring in stemgebruik neem ik mee in mijn werk als voice-over/stemacteur. Ik hou ervan om in een tekst te duiken en op zoek te gaan naar de meest passende tone-of-voice. Samen met jou werk ik naar het beste resultaat voor jouw commercial, e-learning, documentaire of wat voor productie dan ook. Daarvoor hoor ik graag wat de doelgroep is, wat je wil bereiken met de productie en wat voor tone-of-voice je daarvoor in gedachten hebt, bijvoorbeeld vriendelijk, serieus of stoer. Ik ben in het bezit van een thuisstudio en kan snel opnames leveren. Maar ik werk ook graag op locatie.

De stem van Nathalie gaat graag voor je aan het werk!